Webshop információ: (06)70/330-8671 kalohazkft@gmail.com (06) 49/414-580, (06) 70/339-5470.
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Husqvarna fűrészlánc 3/8 1,3 57 szem X-Cut

Cikkszám: 3/81,357
Gyártó: Husqvarna »
Kiszerelés: db
5 400 Ft
Nettó: 4 252 Ft +áfa


Termékismertető

Az X-Cut lánc gyorsabb, mint a hasonló láncok, ezáltal javul a vágás hatékonysága és az Ön eredményessége. A lánc sima vágása miatt fizikailag kisebb erőfeszítésre van szükség a felhasználó részéről.
Az X-Cut lánc előfeszített, kevesebbet kell állítani, Ön hosszabb ideig dolgozhat vele és sokkal kisebb a veszélye annak, hogy a vágórendszer megsérül a laza lánc miatt.
A vágófog kialakítása, a felhasznált anyagok és a gyártási folyamatok eredményeként kiemelkedően éles az X-Cut lánc, és ez az élesség tovább tart.

Az X-CUT láncot a világ egyik legelismertebb láncfűrészt gyártó márkája hozta létre, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb eredményeket lehessen vele elérni. A lánc alacsony vibrációjú pixelkialakítással készült, mely keskeny bevágást végez és kisebb erőfeszítést kíván meg a láncfűrésztől, mint az általános láncok. Az X-CUT lánc gyártásához használt krómot és acélt finomították és előfeszítették, hogy éles és tartós legyen. Mindez csökkenti a szervizelési időt és az újrafeszítés gyakoriságát. A lánc kiváló kenési funkcióval rendelkezik és az optimális hőkezelési kialakítás eredményeként simábban és gyorsabban vág, még optimálisabb szögben, a felhasználótól pedig kevesebb erőfeszítést igényel.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.